Računalničarji preseljeni

Foto: Saša Despot fakulteta za računalništvo in informatiko Foto: Saša Despot fakulteta za računalništvo in informatiko Foto: Saša Despot fakulteta za računalništvo in informatiko Foto: Saša Despot fakulteta za računalništvo in informatiko Foto: Saša Despot fakulteta za računalništvo in informatiko Foto: Saša Despot fakulteta za računalništvo in informatiko Foto: Saša Despot fakulteta za računalništvo in informatiko Foto: Saša Despot fakulteta za računalništvo in informatiko Foto: Saša Despot fakulteta za računalništvo in informatiko Foto: Saša Despot fakulteta za računalništvo in informatiko Foto: Saša Despot fakulteta za računalništvo in informatiko Foto: Saša Despot fakulteta za računalništvo in informatiko Foto: Saša Despot fakulteta za računalništvo in informatiko
Fakulteta za računalništvo in informatiko se lahko pohvali z novimi prostori.
Oglej si celoten članek

V juliju je potekala selitev v nove prostore na Večni poti 113. Avgustovski izpitni roki in zagovori zaključnih del bodo tako potekali že v nobi stavbi. Prostore si je danes v spremstvu dekana Nikolaja Zimica ogledal tudi minister za izobraževanje, znanost in šport Jernej Pikalo.

Nova stavba se lahko pohvali z veliko predavalnico z 200 sedeži, osmimi predavalnicami, 12 računalniškimi učilnicami in 23 raziskovalnimi laboratoriji ter prostori za zaposlene. Novogradnjo sicer sestavljajo tri stavbe. V eni so prostori Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo, v drugi pa je skupni osrednji del, kjer se nahaja velika predavalnica s 300 sedeži, velika sodobna knjižnica, čitalnica ter restavracija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.