Računalniški škratje nam ne prizanašajo

Foto: Žurnal24
Portal zurnal24.si je bil zaradi tehničnih težav v dopoldanskih urah nedostopen. Uporabnikom se opravičujemo za nevšečnosti.
Oglej si celoten članek


 
V zadnjem letu dni smo zrasli nad vsemi pričakovanji in postali eden od najvplivnejših in najbolj obiskanih medijskih portalov v Sloveniji. V povprečnem mesecu nas obišče kar polovica uporabnikov spleta v Sloveniji, ki ustvarijo prek 12 milijonov klikov.

To se odraža pri delovanju sistema. Tega nadgrajujemo in optimiziramo, včasih pa nam ponagaja Murphy.

Kot ste verjetno opazili, smo v zadnjem času večkrat postali žrtev tehničnih težav. Te so se kazale v počasnosti ali celo občasni nedostopnosti portala ali pa nedelovanju njegovih posameznih delov - na primer fotogalerij in glasovanja za Naj dojenčka 2008.

Tehniki in programerji vse napake pospešeno odpravljajo. Vas, spoštovane obiskovalce, pa prosimo za razumevanje in naklonjenost.

Hvala, ker ste z nami!

Vaša ekipa zurnal24.si
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.