Rad bi postal še šef olimpijskega komiteja

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Naslednjo sredo se bo potegoval za predsednika slovenskega olimpijskega komiteja. Predlagala ga je rokometna zveza, ki jo vodi šef Gorenja Franjo Bobinac.
Oglej si celoten članek

Sredi decembra bo volilna skupščina izbirala naslednika Janeza Kocijančiča, edinega predsednika olimpijskega komiteja (OKS) doslej. Kandidaturi sta že potrdila tudi Andraž Vehovar, srebrni olimpijec iz Atlante in Bogdan Gabrovec, zdaj podpredsednik OKS in predsednik Judo zveze Slovenije.

OKS bo po besedah generalnega sekretarja Toneta Jagodica ovojnice s kandidaturami odpiral v sredo naslednji teden. Ker je 16. novembra, ko je zadnji rok za oddajo kandidatur, nedelja, morajo po zakonu o upravnem postopku rok podaljšati za en dan. OKS bo v sredo javnost obvestili, če se bo omenjeni trojici pridružil še kdo.

Jankovića je v edini točki današnje dopisne seje podprlo vodstvo rokometne zveze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 19:50 14. November 2014.

    Janković<br /><br />Je Cerar že prebral tvojo sodbo? : http://youtu.be/JsZAJ6PuSO8

  • 18:39 14. November 2014.

    morda bi mu lahko TAKAČ jr. pomagal s svojimi izkušnjami...znana srbska posla..<br />sicer pa : a se je že začel …

  • 17:54 14. November 2014.

    Tovariš Bobinac izpolnjuje zahtevo tajnega poveljstva, da eno barabo nasledi druga in, da pralnica denarja OKS nadaljuje svoje poslanstvo. Vse …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.