Radan v domačem stanovanju

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zdravnik Ivan Radan, ki mu sodijo, ker naj bi ubil šest svojih bolnikov, ni več v priporu.
Oglej si celoten članek

Po skoraj letu dni pripora je Ivan Radan doma, saj je predsednik sodnega senata Boris Gabrijel Horvat zanj odredil hišni pripor, poroča Delo. Ali se je tožilstvo na odločitev pritožilo, bo znano v prihodnjih dneh. 

Kot poroča spletno Delo, vse stranke v postopku zaradi praznikov še niso prejele sklepa o nadomestitvi pripora s hišnim priporom. Radana bodo, kot je to običajno v primerih hišnega pripora, ob nenapovedanih urah obiskovali policisti. 

Ivan Radan je bil v priporu od 18. maja lani. Tožilstvo mu očita šest umorov, za kar mu grozi najmanj 15 let zapora. 

Preberite tudi: 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:12 2. Maj 2016.

    Bravo Radan.

  • 21:04 2. Maj 2016.

    Trenutno vsi dokazi kažejo, da je dr.Radan nedolžen človek. Vmes imamo ministrico, ki je tega človeka praktično že obsodila.<br />Toliko …

  • 19:58 2. Maj 2016.

    Prevzetnost in pristranost slovenskega sodstva !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.