Radodarni Božiček

Iz ponedeljkove tiskane izdaje štajerskega Žurnala24: Laško združuje dobre želje. Za majhne in velike otroke.
Oglej si celoten članek

Maribor. “Donatorji nas tudi letos niso pustili na cedilu in z njihovo pomočjo nam je uspelo pripraviti zares bogata darila. Vsako je bilo vredno kar 70 evrov,” pove Vlado Marot, sekretar Območnega združenja Rdečega križa Laško, ki je skupaj z Občino Laško, kulturnim centrom in Društvom Sožitje že 13. pripravilo prireditev Laško združuje dobre želje.

S pomočjo 19 donatorjev so obdarili 60 otrok oziroma ljudi z motnjami v duševnem in telesnem razvoju, ki so povezani v Društvo Sožitje Občine Laško, ki ga vodi Franci Rajh. Del kulturnega programa so udeleženci – kot že vrsto let – pripravili sami, delček so ga prispevali številni posamezniki in društva iz občin Laško in Radeče, ki so se odpovedali honorarju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.