Radovljiški vrtci cenejši

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Nižji stroški dela. O nižji ceni vrtcev razmišljajo tudi v Kranju in Tržiču.
Oglej si celoten članek

Radovljiški vrtci bodo naslednje šolsko leto cenejši, so sklenili občinski svetniki. “Cene programov bodo nižje za od štiri do pet odstotkov,” so pojasnili v kabinetu župana Cirila Globočnika. Pocenitev gre predvsem na račun nižjih stroškov dela oziroma zakona za uravnoteženje javnih financ, so dodali.

Podobno predvidevajo znižanje ekonomske cene vrtcev z novim šolskim letom v Kranju, predlog je še v fazi priprave, o tem pa razmišljajo tudi v Tržiču, vendar možnosti še proučujejo. Na Jesenicah in v Škofji Loki pocenitve za zdaj ne predvidevajo. “Z vrtci imamo previsoke stroške,” pravi škofjeloški župan Miha Ješe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.