Raj za 'čokoholike' v Radovljici

Foto: Javni zavod Turizem Radovljica Festival čokolade Foto: Javni zavod Turizem Radovljica Festival čokolade Foto: Javni zavod Turizem Radovljica Festival čokolade Foto: Javni zavod Turizem Radovljica Festival čokolade Foto: Javni zavod Turizem Radovljica Festival čokolade Foto: Javni zavod Turizem Radovljica Festival čokolade Foto: Javni zavod Turizem Radovljica Festival čokolade Foto: Javni zavod Turizem Radovljica Festival čokolade Foto: Javni zavod Turizem Radovljica Festival čokolade Foto: Javni zavod Turizem Radovljica Festival čokolade Foto: Javni zavod Turizem Radovljica Festival čokolade
Ljubitelji sladkega, Gorenjska je ta vikend pravi kraj za vas! Degustirate lahko sto in eno vrsto čokolade.
Oglej si celoten članek

Danes in jutri poteka v Radovljici festival čokolade. "Namen festivala je graditi prepoznavnost turistične destinacije Radol'ca kot destinacije sladkih doživetij in v Radol'co privabiti obiskovalce iz Slovenije in tujine, hkrati pa promovirati slovenske čokoladnice," so sporočili z Javnega zavoda Turizem Radovljica.

Prireditev se odvija na Linhartovem trgu in v Radovljiški graščini v starem mestnem jedru Radovljice. Rdeča nit festivala je čokolada. Na festivalu se predstavljajo proizvajalci čokolade iz Slovenije, poleg njih pa tudi nekateri drugi ponudniki čokoladnih jedi. Čokoladni izdelki so na voljo kot degustacija, na prodaj pa so tudi izdelki iz redne prodaje sodelujočih čokoladnic.

Na graščini prikazujejo tudi način izdelave čokoladnih izdelkov, medtem ko se na Linhartovem trguvrstijo cooking showi, delavnice za otroke in odrasle na temo čokolade ter ulični nastopi.

Festival se vsako leto odvija v aprilu, po veliki noči in pred prvomajskimi prazniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.