Razgled v Izoli kvarijo ostanki čolna

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na betonski plaži v Izoli so ostanki čolna, nam je sporočila bralka. "Tisto, kar je še ostalo od čolna, je z verigo in vrvjo privezano za skalo," pravi.
Oglej si celoten članek

Mesec dni po močni burji so na betonski plaži v Izoli – v bližini doma za upokojence – še vedno nevarne razpoke in luknje.

"Če nisi dovolj pozoren, kam stopaš, se lahko čudovit sprehod ob obali precej klavrno konča. Tisto, kar je še ostalo od čolna, je z verigo in vrvjo privezano za skalo. Vsekakor je priporočljivo, da neprestano gledamo pod noge. Tako se vsaj izognemo pasjim drekcem oziroma v tem primeru na Primorskem verigam in luknjam na betonski plaži," nam je zapisala bralka po sobotnem obisku Obale. Več v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:37 13. September 2011.

    To na sliki ni nobena betonska plaža, ampak podaljšek ribiškega pomola, ki ščiti plovno pot v marino in kopalci na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.