Razgrajal v gostinskem objektu in povzročil za 200.000 evrov škode

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Moški ponoči razgrajal v gostinskem objektu in povzročil za 200.000 evrov škode
Oglej si celoten članek

Policisti so ob 00.23 obravnavali 33-letnega moškega, ki je v notranjosti že zaprtega gostinskega lokala v Mariboru z razbijanjem po prvi oceni povzročil za približno 200.000 evrov škode. Policisti so zoper njega podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru, so sporočili iz Policijske postaje Maribor.

Moškega obravnavajo zaradi poškodovanja tuje stvari, poleg ovadb pa ga bo doletel še plačilni nalog zaradi več kršitev zakona o javnem redu in miru, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Maribor.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:03 8. Avgust 2023.

    Za 200.000 je pa moral kar stopit na steklo.

  • 17:51 8. Avgust 2023.

    Kako gostinski lokal? Ko me bo drugic zena klicala in bom rekel da sem v Mcdonaldu ne verjamem da bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.