Razgrajal v lokalu in se vrnil s sekiro

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Brežiški in koprski policisti so zaradi razgretežev morali ukrepati v lokalih. Eden je bil tako jezen na natakarja, da se je vrnil s sekiro.
Oglej si celoten članek

Brežiški policisti so bili v soboto nekaj po 6. uri obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu, kjer naj bi 20-letnik pod vplivom alkohola razbijal inventar in prevračal mize.

Kljub prihodu policistov se ni pomiril in je s kršitvami nadaljeval. Obvladali so ga šele s prisilnimi sredstvi, nato pa ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitve javnega reda in miru so mu izdali plačilni nalog.

Vrnil se je s sekiro

Razgreteža, ki je v baru v Kopru razbijal steklo, pa so v soboto zvečer mirili tudi koprski policisti. Ker se ni želel umiriti, so ga z intervencijskim vozilom odpeljali na policijsko postajo.

V razgovoru z njim so ugotovili, da je 48-letni Koprčan prišel v lokal, kjer se je sprl s 46-letnim natakarjem. Ta ga je napodil iz lokala, vendar se je gost vrnil s sekiro in razbil vhodna vrata. Policisti so ga pridržali, izdali pa so mu tudi plačilni nalog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.