Razjasnjena skrivnost najdene jadrnice

Foto: PU Koper najdena jadrnica Foto: PU Koper najdena jadrnica Foto: PU Koper najdena jadrnica
Policisti so našli lastnika jadrnice, ki so jo 14. avgusta našli v morju.
Oglej si celoten članek

Policisti so bili 14. avgusta obveščeni, da so na morju v bližini Fiese našli jadrnico. Pri pregledu plovila niso našli znakov kaznivega dejanja, prav tako pa niso mogli ugotoviti lastništva plovila, zato so se za pomoč obrnili na medije. 

S PU Koper so sporočili, da se je odzvalo nekaj občanov, ki so jim pomagali, najbolj konkretno pomoč z informacijami pa so dobili iz športnih (jadralskih krogov). "Dejansko smo prejeli prave podatke in našli lastnika. S tem smo ponovno dokazali, kako pomembno je sodelovanje v skupnosti," so sporočili. 

Lastnik jadrnice je 54-letni državljan Italije, ki je bil prepričan, da so mu plovilo ukradli. V resnici pa se je jadrnica odvezala in odplula.

Lastnik je plovilo že prevzel in poravnal stroške, ki so nastali s privezom v marini. 

Slovenija Portorož: Na morju našli prazno jadrnico, kaj se je zgodilo?

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.