Razrešili šefa Darsa

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Le dobro leto pred iztekom mandata so razrešili šefa Darsa Matjaža Kneza.
Oglej si celoten članek

Nadzorniki državne avtocestne družbe so nocoj po neuradnih informacijah razrešili predsednika in člana uprave Darsa Matjaža Kneza in Franca Skoka, poroča Delo. 

Če hkrati niso izvedli imenovanja, v upravi ostajata član uprave Gašper Marc in delavski direktor Marjan Sisinger.

Lani poleti se je zamenjal nadzorni svet, saj so nekateri člani prejšnjega odstopili, druge so razrešili. Zdaj je predsednik nadzornega sveta Marjan Mačkošek. 

Knez Dars vodi od avgusta 2012, ko je v času Janševe vlade zamenjal Matejo Duhovnik, nadzorni svet, ki se je zamenjal po prihodu vlade Alenke Bratušek, pa ga ni zamenjal. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:16 14. Januar 2016.

    janšev kader

  • 07:28 14. Januar 2016.

    A ne, sposobni so samo na eni strani. Denimo njegova predhodnica Duhovnikova, ki je strokovnjak za vse. Trenutno za parkirišča. …

  • 06:21 14. Januar 2016.

    Pa je odletela od Janše nastavljena lutka. Ustavni sodniki, boste tiho ali čakate na razplet z ustavnimi sodniki na Poljskem?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.