Razrešujejo vodjo tutorstva

Foto: Žurnal24 Predsedstvo ŠOUL, ki ga vodi Jernej Štromajer, že razmišlja o novih kandidatih z
Študenti. ŠOUL: Kršil pravilnik. Krušič: Zahtevajo popolno poslušnost.
Oglej si celoten članek

Predsedstvo Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOUL) bo na prihodnji seji odločalo o razrešitvi Žige Krušiča z mesta vodje projekta Tutorstvo. Krušič je sicer predsednik Študentskega sveta Univerze v Ljubljani in je pred časom izjavil, da morajo biti študentske organizacije neprofesionalne in nepolitične.

Kot pojasnjujejo na ŠOUL, je Krušič kršil pravilnik o projektih, ker "ne predstavlja ŠOUL v sklopu projekta, ki ga vodi". Dodajajo, da je kršil tudi projektno dokumentacijo v točki "skladnosti projekta s poslanstvom organizacije".

"Deloval sem v sklopu projekta, predstavljanje organizacije pa je naloga predsedstva, ne pa vodje nekega projekta," pove Krušič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.