Razstrelila se je na očetovem grobu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na pokopališču pri Zagrebu se je 40-letna ženska razstrelila z ročno bombo.
Oglej si celoten članek

Samomor je naredila na grobu svojega očeta v Samoboru. V času eksplozije v bližini ni bilo drugih oseb, eksplozijo pa so prvi slišali delavci, ki so urejali spomenike na drugem koncu pokopališča.

Po neuradnih podatkih hrvaških medijev je bila pokojna mati samohranilka dveh otrok, od tega enega s posebnimi potrebami. Ženska naj bi bila zaposlena v podjetju z gostinskimi storitvami Adria Grupa, kjer je delala kot vodja ene izmed kavarn v stavbi Hrvaške radiotelevizije. Pred dnevi naj bi v službi dobila odpoved.

Kot porča hrvaški spletni portal Index.hr je bila pokojna od torka na dopustu, njeni delodajalci pa se zaenkrat niso uradno oglasili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:08 27. November 2013.

    WTF?? je s tabo narobe?! Al tablete alpa psihiatrija, drugi ti ne more vec pomagat ...

  • 16:21 27. September 2013.

    Ojoooooojjj, uboga duša, ... zli duhovi so jo takole zavedli in napeljali, da se je šla samomorilstvo . Najgroznejša Smrt …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.