Redarji ostali praznih gum

Foto: Žurnal24 (Foto: bralec Kristjan)
Bralec nam je poslal fotografije vozila izolskih redarjev, ki ga odlikujejo izpraznjene zračnice. "Storilec je zagotovo navdušen nad novo prometno ureditvijo v Izoli," je pripisal bralec.
Oglej si celoten članek

"Sklepam, da je nekdo nadpovprečno navdušen nad novo prometno ureditvijo v Izoli," je k poslanim fotografijam pripisal bralec Kristjan.

Kaznivo dejanje le v primeru poškodbe
"V primeru, če bi posameznik namerno preluknjal, prerezal ali kako drugače poškodoval pnevmatiko, gre za kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, ki se preganja na predlog oškodovanca, ki mora na pristojno policijsko enoto podati prijavo," nam pojasni Sebastijan Juhant, tiskovni predstavnik PU Ljubljana.

Juhant poudari, da če so bile zračnice spuščene in ni prišlo do poškodovanja pnevmatike, ne gre za kaznivo dejanje.

Na vprašanje, ali so v primeru poškodovanja uradnega vozila predpisane kazni višje, Juhant odgovori: "Med službenimi, redarskimi, policijskimi vozili se ne razlikuje. Zakonodaja tega ne predvideva."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.