Res pogrešana, a ne v Sloveniji

Foto: Žurnal24 Reachelle Smith je deklica, za katero mnogi mislijo, da je pogrešana v Sloveniji
Sporočilo o pogrešani deklici, ki te dni kroži po Facebooku ni povsem lažno. Izkazalo se je, da je deklica res pogrešana, a ne v Sloveniji, ampak v ZDA.
Oglej si celoten članek

Do prepričanja, da gre za slovenskega otroka je prišlo, ker so mnogi že pred časom  prejeli elektronsko sporočilo omenjene deklice  iz carinske uprave Slovenije in v njem je pisalo le, da naj bodo pozorni, če kje vidijo deklico na fotografiji. Zdaj sporočilo kroži še po Facebooku.

Resnica pa je, da je deklica res pogrešana, a ne pri nas, ampak jo v ZDA išče FBI.

Reachelle Smith je živela pri skrbniku. Nekega jutra je deklica izginila, sostanovalec pa je skrbniku dejal, da bo deklica preživela nekaj časa z njegovo mamo. Pet dni kasneje je izginil tudi sostanovalec, ki so ga našli mrtvega v kombiju. Policija je ugotovila, da je naredil samomor, od takrat pa ni ne duha ne sluha o Reachelle.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.