Reševalci izvlekli mrtvo plavalko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Plavalka pri prečkanju jezu na reki Savinji padla v tolmun. Reševalci so jo po treh urah iz vode izvlekli mrtvo.
Oglej si celoten članek

V nedeljo pozno popoldne je 35-letna plavalka pri prečkanju jezu na reki Savinji v Šeščah pri Preboldu padla skozi poškodovan jez v tolmun in se zagozdila pod skale.

Ženska se je kopala skupaj s prijatelji. Ko je poskušala sesti na skale ob jezu, jo je močan tok potegnil približno meter in pol pod vodo, kjer se je zagozdila pod skale in umrla, so sporočili s Policijske uprave Celje.

V reševalni akciji so sodelovali reševalci PRS Reševalna postaja Celje, poklicni gasilci iz Celja ter gasilci PGD Prebold, Vrbje in Šempeter, ki so šele po treh urah iz tolmuna reke Savinje uspeli izvleči mrtvo plavalko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.