Reševalci posredovali štirikrat

Foto: Žurnal24 main Simbolna slika
Foto: Žurnal24 main Simbolna slika
Reševalci so morali včeraj posredovati kar štirikrat. V gorah je enemu planincu postalo slabo, ena ženska si je zlomila gleženj.
Oglej si celoten članek

Malo po 13. uri je na poti z Rudnega polja proti Vodnikovemu domu v občini Bohinj planinca, srčnega in sladkornega bolnika, obšla slabost. Gorski reševalci so ga morali z vitlom potegniti v helikopter Slovenske vojske in ga prepeljati v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Pri sestopu s Ciprnika si je tujka zlomila gleženj. Reševalci so ji na kraju dogodka oskrbeli gleženj ter tudi njo s pomočjo vitla dvignili v helikopter. Odpeljali so jo v jeseniško bolnišnico.

Z Jesenic so morali prepeljati obolelo osebo do Ljubljane, pozno popoldne pa so morali posredovati še v Mozirju, kjer je prišlo do prometne nesreče z udeležbo motorista in dveh osebnih vozil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.