Reševalci so lahko iz avta potegnili le mrtvega

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Z avtom usodno zdrsnil prek brežine.
Oglej si celoten članek

Včeraj pozno popoldan je v Primožu pri Ljubnem v občini Ljubno ob Savinji osebno vozilo zdrsnilo po brežini približno 150 metrov v globino.

Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, z vrvno tehniko avto izvlekli na cestišče in prenesli osebo do reševalcev NMP Mozirje. Oseba je preminula.

Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da je 65-letni voznik osebnega avtomobila v levem ovinku zapeljal desno iz vozišča ter trčil v nabrežino. 

V preteklem tednu so se na slovenskih cestah zgodile tri smrtne prometne nesreče, v katerih so umrle tri osebe, sporoča policija. Slovenske ceste so letos doslej terjale 20 smrtnih žrtev, v enakem obdobju lanskega leta pa 23.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.