Rešil hčer iz medvedjih krempljev

Foto: Žurnal24 Medved je 34-letnika ugriznil v nogo, deklica pa ima poškodovano glavo. (Foto: S
Pogumni Nemec je skočil v medvedji brlog, potem ko je vanj padla njegova triletna hči, in malčico rešil.
Oglej si celoten članek

Obisk živalskega vrta Luenbach bi se lahko za neko nemško družino končal tragično. Triletna deklica je namreč splezala na en meter visoko ograjo in padla v prostor, kjer prebivajo medvedi. Kljub hitremu ukrepanju njenega 34-letnega očeta, ki je skočil za njo, pa je medved triletnico ranil.

Razjarjena žival je ranila tudi dekličinega očeta, ki mu je uspelo s hčerjo pobegniti. Obiskovalci živalskega vrta so poklicali reševalce, ki so deklico in njenega očeta odpeljali v bolnišnico v mestu Trier. Policija je sporočila, da sta oba zunaj življenjske nevarnosti.

Vodilni v živalskem vrtu so za medije dejali, da trenutno poteka preiskava, ki bo pokazala, kako je prišlo do nesreče in kdo je zanjo odgovoren.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.