Rešilec se je prevrnil v križišču

Foto: Bralec Žurnala24 Nesreča v križišču. Foto: Bralec Žurnala24 Nesreča v križišču.
Na križišču Vilharjeve in Šmartinske ceste v Ljubljani se je v prometni nesreči prevrnilo reševalno vozilo. V nesreči je bil poškodovan en človek.
Oglej si celoten članek

O nesreči smo bili obveščeni okoli 12.30, so za zurnal24.si povedali na PU Ljubljana. Voznica osebnega vozila je vozila po Šmartinski cesti do križišča s Topniško ulico, kjer je zapeljala v križišče v smeri proti Vilharjevi ulici.

Z njene leve strani je takrat prav tako po Šmartinski cesti naravnost čez križišče v smeri proti Topniški ulici zapeljalo reševalno vozilo, ki je imelo prižgane zvočne in svetlobne znake (za prednost).

FOTOGRAFIJE NAM JE PREK STORITVE JAZ POROČAM POSLAL BRALEC.

Voznica je s sprednjim delom vozila trčila v desno stran reševalnega vozila, ki se je po trčenju prevrnilo. Tako voznica, kot voznik reševalnega vozila, spremljevalec in zdravnik so v nesreči utrpeli lažje poškodbe, so še povedali na PU Ljubljana.

V sami nesreči je nastalo za več tisoč evrov materialne škode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:45 4. April 2014.

    Kdo drug kot zmešana baba !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.