Rešilec v odbojno ograjo in na bok

Foto: Borut Cvetko/Mediaspeed
Foto: Borut Cvetko/Mediaspeed
Nesreča se je zgodila na štajerski avtocesti.
Oglej si celoten članek

Nekaj po 12. uri se je na odseku štajerske avtoceste Trojane - Vransko zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo reševalno vozilo. Reševalno vozilo se je zaletelo v odbojno ograjo in se prevrnilo na bok. 

Na kraju so posredovali gasilci CZR Domžale in PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem pri prenosu pacientke in poškodovano reševalno vozilo postavili nazaj na kolesa, poroča uprava za zaščito in reševanje. Gasilci so z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine. 

Reševalci Nujne medicinske pomoči Domžale so pacientko prepeljali v Zdravstveni dom Domžale. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.