Rešili milijonarjevega sina

Foto: EPA
Foto: EPA
V Italiji so ugrabili člana zelo znane gradbene dinastije.
Oglej si celoten članek

Sredi decembra so štirje moški v italijanskem mestu Lerici vdrli v vilo družine Calevo. Doma sta bila 31-letni sin znanega gradbenika Andrea in njegova mati, ki so jo nepridipravi prisilili, da je odprla trezor, v katerem je bil shranjen nakit.

Moški pa hiše niso zapustili le z dragocenim nakitom, temveč tudi z Andreo, ki so ga nato zaprli v klet, in od družine zahtevali 8 milijon evrov odkupnine.

Policija je s pomočjo varnostne kamere identificirala avtomobil enega od ugrabiteljev, ki je bil stari znanec policije. Ko so Andreo po 15 dneh rešili iz skrivališča, se je 31-letnik razjokal in dahnil: "Hvala."

Ugrabitelje, 70-letnega gradbenika, njegovega vnuka in dva Albanca, so aretirali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.