Rešitve še iščejo

Foto: Žurnal24 Tako so junija 2008 prometu predali prvo etapo črnomaljske obvoznice, od takrat
Obvoznica. Kmetijsko ministrstvo (še) ni dalo soglasja.
Oglej si celoten članek

Usklajevanja kmetijskega ministrstva in občine glede spremembe namembnosti zemljišča, potrebnega za gradnjo druge etape črnomaljske obvoznice, še niso prinesla konkretnih dogovorov. "Nismo še našli rešitve. Usklajevanja bodo morala še potekati," je povedal Vinko Kunič z oddelka za varstvo okolja in urejanje prostora v Občini Črnomelj.

Prvo etapo obvoznice so za promet odprli leta 2008. Da bodo lahko začeli graditi drugo etapo, za katero imajo na republiški direkciji za ceste že zagotovljenih šest milijonov evrov, pa mora kmetijsko ministrstvo v občinskem prostorskem načrtu dovoliti spremembo namembnosti zemljišča iz kmetijskega v stavbno. A to s tem predlogom za zdaj ne soglaša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.