Rezali gume zaradi maščevanja

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mladostniki prerezali za 3.800 evrov pnevmatik. Začeli so zaradi maščevanja, nadaljevali zaradi objestnosti.
Oglej si celoten članek

Slovenjgraški policisti so izsledili nepridiprave, ki so v noči iz 20. na 21. maj prerezali okoli 40 pnevmatik vozil, parkiranih na različnih lokacijah v Slovenj Gradcu.

Dejanja so osumljeni 19-letna Slovenjgradčanka, 20-letni Slovenjgradčan ter mladoletnik, prav tako doma iz Slovenj Gradca. Vsega skupaj so lastnikom vozil povzročili za okoli 3.800 evrov materialne škode.

Motiv maščevanje

Najprej so se lotili gum na avtomobilih dveh znancev, ki so se jima želeli maščevati zaradi mladostniškega spora, nato pa jih je malce zaneslo in so nadaljevali z rezanjem pnevmatik.

Policisti so mladostnike prijeli in pri njih našli tudi nož, s katerim so po Slovenj Gradcu povzročali škodo. Grozi jim denarna kazen ali do dve leti zapora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:12 6. Junij 2012.

    Tele vaše gume na sliki še razrezat ne bi bilo treba ali pač , nujno potrebno. Da mi je samo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.