Rezervacije za iphone 5 prihodnji teden

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Simobil je danes potrdil, da bo svojim kupcem iphone 5 ponujal od 28. septembra dalje. Rezervacije bodo mogoče šele prihodnji teden.
Oglej si celoten članek

"Včeraj popoldne po njihovem času so nam potrdili, da iphone 5 pride v Slovenijo, tako kot smo napovedali, 28. septembra," nam je dejal vodja korporativnega komuniciranja pri Simobilu Andrej Krajner.

Rezervacije prihodnji teden

Trenutno telefona še ni mogoče rezervirati. Bo pa to mogoče od prihodnjega tedna dalje, ko bo znana tudi cena. "Rezervacije bodo po vsej verjetnosti prek Facebooka, tako kot je bilo tudi pri samsungu galaxy SIII, in to v torek ali sredo prihodnji teden."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:44 19. September 2012.

    http://goo.gl/4MnVy

  • 13:17 19. September 2012.

    preprosto, ne kupit iPhona, kupi S3.. stvar rešena, nevem zakaj tok nepotrebnih komentarjev

  • 12:39 19. September 2012.

    Glede na to, da je kar nekaj mobilnih strokovnjakov ugotovilo da tale petica ni nič kaj boljša od štirice, ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.