Rodeta še ne bo domov

Foto: Bobo
Foto: Bobo
Širijo se govorice, da naj bi se kardinal vrnil v Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Kardinal. Franc Rode se bo letos poleti vrnil v Slovenijo. Takšne govorice so bile zelo razširjene v začetku leta, ko se je slovenski kardinal upokojil. Pred kratkim pa smo neuradno izvedeli, da ostaja v Rimu še nekaj let. Rode namreč opravlja še nekatere funkcije, med drugim je član več vatikanskih kongregacij.

In kdaj se vrne? “Dejansko je na vaše vprašanje nemogoče odgovoriti, ker je odgovor bistveno vezan na razvoj dogodkov. Trenutno gospod kardinal ne načrtuje stalne vrnitve v Slovenijo, vendar je to odvisno od dejavnikov oziroma odločitev, ki še niso sprejete,” nam je odgovoril kardinalov osebni tajnik Blaž Jezeršek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:24 25. Junij 2012.

    nikoli.slovenija.ga.nerabi.da.bo.delal.sovraštvo.še.večje.kot.je

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.