Rogaška Slatina: Namerno zapeljal čez dve goski in posnetek objavil na Facebooku

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Vsi trije storilci naj bi bili po navedbah društva Lajka znani.
Oglej si celoten članek

Društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski Lajka je objavilo videoposnetek voznika in še dveh sopotnikov, ki so med vožnjo namerno povozili goski. Dogodek naj bi se odvil v bližini Rogaške Slatine. 

"Danes smo bili obveščeni o 'veseli druščini' na posnetku, ki je namerno povozila dve goski, ob tem pa so še sadistično uživali! Nespoštovani gospodje s posnetka, zahvaljujoč moderni tehnologiji boste za svoja dejanja odgovarjali," so v društvu zapisali v objavi na Facebooku.

xxx

Obe goski naj bi bili zaenkrat še živi, ena pa je resno poškodovana, so še zapisali v društvu Lajka. Uspelo jim je identificirati vse tri storilce.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • ode
    17:57 30. Junij 2020.

    Smo že pozabili? 11.6.2002: Na kranjskem sodišču se je končalo sojenje trem nekdanjim gimnazijcem, ki naj bi pred dvemi leti …

  • 15:01 22. Junij 2020.

    butasta mladina,objestnost, alkohol, marihuana, vsega imajo preveč. mogoče niti niso taki slabi. ko se bodo streznili bodo uvideli, kaj so …

  • 14:38 22. Junij 2020.

    evo pa se enkrat strinjamo levičarji in desničarji.........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.