Rok podaljšali za ure in ure

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Na zunanjem ministrstvu podaljšali sporno kratek rok za prijavo na natečaj za opazovalca predsedniških in parlamentarnih volitev v Tuniziji.
Oglej si celoten članek

Po tem ko je bil javni natečaj za dolgoročno in kratkoročno opazovanje volitev v Tuniziji na spletnih straneh ministrstva objavljen le nekaj ur, so na Mladiki zdaj podaljšali rok za prijavo.

Kot so zapisali, je rok na prošnjo ministrstva podaljšala Evropska komisija. A pozor – tudi tokrat nimate na voljo veliko časa, če bi se želeli prijaviti. Vloge lahko zainteresirani kandidati oddajo le danes do 13. ure.

Kot je poročala POP TV, so na ministrstvu krivdo za tako kratek rok okrivili Evropsko komisijo, ki je natečaj namesto na skupni naslov poslala  na osebni naslov uslužbenke, ki je bila na dopustu.

Vse stroške šestih opazovalcev krije Evropska unija, ki tudi opravi dokončen izbor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:22 22. Avgust 2014.

    MIslm kok o tem razpisu u medijih... kok od vas pa ma izkušnje na prejšnjih opazovanjih in francoščino na C1 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.