Rok so podaljšali

Foto: Žurnal24 Med prerekanji o dovozu tujih odpadkov odlagališče Globoko za zdaj ostaja brez d
Odlagališče Globoko. Nadzor zaradi zahtevnosti daljši.
Oglej si celoten članek

Trebnje. Včeraj bi morala skupščina Komunale Trebnje prejeti poročilo nadzornega sveta o dejanjih in odločitvah Štefana Velečiča, direktorja komunale, glede odlaganja na deponiji Globoko, a se to ni zgodilo.

“Zaradi zahtevnega in obsežnega nadzora ter sodelovanja zunanjega pravnega strokovnjaka je rok za oddajo poročila podaljšan na 30. november,” so sporočili člani skupščine, predsednik Anton Maver ter David Klarič in Rupert Gole.

Poročilo nadzornega sveta mora, kot zahtevajo člani skupščine, jasno pokazati: ali so bila dejanja in odločitve direktorja glede odlaganja odpadkov na deponiji Globoko v skladu z veljavnimi predpisi ter ali so bile direktorjeve odločitve z ekonomskega vidika smiselne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.