Roker ima najlepši portoroški vrt

Foto: Suzana Kos Rokerjev vrt Foto: Suzana Kos Rokerjev vrt Foto: Suzana Kos Rokerjev vrt
Slavko Franca, ki je javnosti najbolj znan kot velik ljubitelj skupine Rolling Stones, v domači hiši pa ima celo zasebni muzej na to temo, je dobitnik priznanja za najlepši portoroški vrt.
Oglej si celoten članek

Izbrala ga je posebna žirija, ki ugotavlja, da je vrt izviren in skrbno urejen.

"Že na prvi pogled je opaziti, da je v vrt vloženega veliko dela, zanimiva popestritev pa so kamniti oltarji posvečeni skupini Rolling Stones, kamin in razni stari predmeti. Žirijo so poleg bogatih grmičastih vrtnic in ostalega cvetja najbolj očarale izjemno visoke vrtnice plezalke," so sporočili iz portoroškega turističnega združenja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.