Romoma se je želel maščevati

Foto: Žurnal24 Brajdič je na sodišču pojasnil, da naj bi si Klobučar vse skupaj izmislil, ker s
Tridnevno sojenje Bojanu Brajdiču in Iztoku Šajnoviču, ki naj bi 22 mesecev nasilno zadrževala Jožeta Klobučarja v romskem naselju Žabjak, se je končalo z nenavadnim zasukom.
Oglej si celoten članek

Glavna priča tožilstva Damjan Brajdič iz Hudej, h kateremu se je Klobučar zatekel v noči, ko naj bi ga ovadena postrigla in ožgala z gorilnikom, je povsem spremenil zgodbo. Klobučar naj bi mu po telefonu pojasnil, da si je vse skupaj izmislil – ožgal naj bi se sam, prav tako pa je Brajdič trdil, da se ovadbi, ki ju je vložil na policijo v Trebnjem, močno razlikujeta od dejstev, ki jih je navedel policistom. "Ne znam brati, ovadb mi policisti niso prebrali, jaz sem ju zgolj podpisal."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.