Romun vozil ukradenega BMW-ja

Foto: PU Koper Ukradeni BMW Foto: PU Koper Ukradeni BMW
Na Fernetičih ustavili Romuna v BMW X5, za katerega so ugotovili, da je ukraden.
Oglej si celoten članek

Policisti so na Fernetičih ustavili osebni avtomobil znamke BMW X5, ki ga je vozil 28-letni državljan Romunije, v vozilu pa sta bila še 24- in 25-letnik, prav tako Romuna.

V postopku so policisti ugotovili, da so na vozilu nameščene ponarejene italijanske registrske tablice, prav tako je bilo ponarejeno prometno dovoljenje. Vozilo je bilo 18. junija letos ukradeno v Italiji.

Vse tri državljane Romunije so pridržali, ovadili jih bodo zaradi suma kaznivega dejanja prikrivanja in ponarejanja listin, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.