Romuni kradli na bankomatih po Ljubljani in Celju

Foto: PU Celje
Foto: PU Celje
Kradli so po Ljubljani, v Celju so jih ujeli v centru mesta.
Oglej si celoten članek

Celjski policisti in kriminalisti so v preteklih dneh obravnavali serijo napadov na bankomate, ki so jih osumljeni trije državljani Romunije, stari od 29 do 33 let.

"Trojica osumljenih je v ponedeljek, 10. septembra 2018, v zgodnjih jutranjih urah začela z izvrševanjem kaznivih dejanj na območju Ljubljane ter nadaljevala vse do območja Policijske uprave Celje, kjer so jih policisti v mestnem jedru, med izvrševanjem tudi izsledili in jim odvzeli prostost,"  je pojasnila.

Po predkazenskem postopku jih je policija privedla k dežurnemu preiskovalnemu sodniku, ki je za tri vse odredil sodno pridržanje.

"Med izvrševanjem so si do izsleditve pridobili preko tri tisoč evrov protipravne premoženjske koristi," je pojasnila Tribulinova. "Denar smo v sklopu preiskave našli in jim ga zasegli."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:54 14. September 2018.

    Saj niso edini,ki kradejo oz.vsi kradejo tisti pri koritu milijone.

  • 20:00 13. September 2018.

    Kdaj bodo zaprli tiste ,ki so izpraznili državni bankomat SDK ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.