Romunka trčila v odbojno ograjo

Foto: Žurnal24 prometna nesreča, celje, avtomobil Foto: Žurnal24 prometna nesreča, celje, avtomobil Foto: Žurnal24 prometna nesreča, celje, avtomobil
Okoli druge ure zjutraj se je na štajerski avtocesti zgodila nesreča, v kateri je bila udeležena romunska državljanka. Slednja je trčila v odbojno ograjo. Poškodovana sta bila dva človeka.
Oglej si celoten članek

Romunska državljanka je pred izvozom Celje vzhod vozila preblizu odbojne ograje in tako trčila vanjo, so za zurnal24.si povedali na PU Celje.

Voznica se je pri tem huje poškodovala in odpeljali so jo v celjsko bolnišnico. Lažje poškodbe pa je utrpela njena sopotnica.

FOTOGRAFIJE NESREČE SI OGLEJTE V GALERIJI.

Iz PGE Celje so ob tem sporočili, da so na intervenciji, ki je trajala od 2.30 do 3.55, delovali štirje gasilci Poklicne gasilske enote Celje, ki so morali voznico reševati iz zverižene pločevine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.