Rop črpalke v Tupaličah

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Popoldne je mlajši moški oropal bencinski servis v Tupaličah pri Kranju. Policija prosi za pomoč vse, ki bi o dogodku kaj vedeli.
Oglej si celoten članek

Policisti so sporočili, da je v bencinski servis, ki leži na cesti Kranj - Jezersko, popoldne vstopil oboroženi ropar in od prodajalca zahteval denar, zahtevo pa podkrepil s pištolo. Ko mu ga je prodajalec izročil, je bencinski servis zapustil peš, v okolici bencinskega servisa pa ga je z vozilom vrste alfa romeo, temno-modre ali črne barve, čakal drug moški. Po ropu sta se odpeljala v neznano.

Kranjske policiste so o ropu obvestili ob 15.35. Policija sedaj išče moškega, starega med 25 in 30 let, govoril je slovensko, oblečen pa je bil v sivo trenerko s kapuco. Moški, ki je čakal v avtomobilu, je nosil temen velur (flis), na glavi pa je imel kapo.

Storilec je odnesel nekaj sto evrov, več informacij pa v interesu preiskave ne moremo podati, saj še poteka,” je v povezavi z ropom bencinskega servisa v Tupaličah pri Kranju povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Kranj Leon Keder. Policija morebitne očividce oz. tiste, ki bi karkoli vedeli o ropu, poziva, da pokličejo na št. 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.