Rop pošte na Celovški

Foto: Žurnal24 (Foto: Saša Despot)
Policija zbira informacije o zamaskiranem in oboroženem moškem, ki je oropal pošto na Celovški cesti v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Ob 14. uri včeraj je zamaskiran moški zakorakal v poslovalnico Pošte Slovenije in s pištolo oziroma pištoli podobnim predmetom zagrozil uslužbenki. Ta mu je izročila denar, nakar je moški pobegnil proti Tržni ulici. Po podatkih policije je ropar odnesel nekaj sto evrov.

Pri ropu na srečo ni bil nihče poškodovan, v sami poslovalnici pa v času ropa ni bilo strank. Policija še zbira informacije o ropu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:34 23. Junij 2011.

    Očitno so vsi potencialni roparji pošt sedaj 100%prepričani,da varovanja,razen zaposlenih NI!Un špehi Hauc pa jodla,da je v varovanje vloženo cca.2 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.