Zamaskiranca oropala pošto

Foto: Bralka Tjaša Rop pošte v Mostah Foto: Bralka Tjaša Rop pošte v Mostah Foto: Bralka Tjaša Rop pošte v Mostah Foto: arhiv Žurnal24 Rop pošte v Mostah Foto: Bralka Tjaša Rop pošte v Mostah
V Štepanjskem naselju v Ljubljani dopoldan oropali pošto. Neznanca grozila z orožjem.
Oglej si celoten članek

"Slišala sem sirene, vendar se nisem zmenila za to. Nato sem zaslišala še helikopter, odšla sem pogledat na balkon in videla policijski helikopter. Sestra mi je povedala, da so oropali pošto. Prišli so neki moški v maskah, ljudje so morali biti na tleh, nato pa so pobegnili z rdečim meganom," nam je dogajanje opisala bralka Tjaša. Kot je še dejala, so avtomobil parkirali za pošto, kjer je vod za uslužbence. V pošti pa naj bi bili v času ropa predvsem starejši ljudje, ki so se dodobra prestrašili.

Visoka in oblečena v črna oblačila

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je bila pošta na Litijski cesti oropana nekaj pred 9. uro. Zamaskirana neznanca sta vstopila v prostore pošte, zagrozila z orožjem in zahtevala gotovino. Odnesla sta nekaj tisoč evrov in pobegnila s kraja.

Policisti na terenu iščejo dva moška, visoka okoli 190 centimetrov in oblečena v črna oblačila.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:45 31. Julij 2013.

    Kaj ko bi se ti brigala za svoje stvari in svojga fotra.

  • 13:44 31. Julij 2013.

    Z rdečim avtom v rop. Mogoče sta na streho narisala še bel križ. Ne vem zakaj sta potem sredi belega …

  • 10:25 31. Julij 2013.

    oni z južnega dela Golovca je manjši.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.