Rop pošte v Mengšu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekaj pred 17. uro je neznan zamaskiran moški oropal pošto v Mengšu.
Oglej si celoten članek

V prostore pošte je nekaj pred 17. uro vstopil zamaskiran moški, ki je od zaposlene z grožnjami zahteval gotovino. "Svoje grožnje je podkrepil s pištolo oziroma njej podobnim predmetom. Ukradel je za nekaj sto evrov gotovine in peš pobegnil neznano kam," so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil. Iščejo moškega, starega med 20 in 25 let, visok je okoli 170 centimetrov in srednje postave. Oblečen je bil v črno majico s kratkimi rokavi, na glavi je imel črno čepico s ščitnikom in večja črna očala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • zic
    23:07 19. Julij 2012.

    a sploh imajo v mengšu pošto?

  • zic
    23:07 19. Julij 2012.

    a sploh imajo v mengšu pošto?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.