Rop trgovine na Tugomerjevi ulici

Foto: Žurnal24
Dna moška sta včeraj oropala trgovino na Tugomerjevi ulici v Ljubljani. Prodajalki sta zagrozila s pištolo.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 18.30 je bil Operativno-komunikacijski center PU Ljubljana obveščen o ropu v trgovini na Tugomerjevi ulici v Ljubljani.

"V prostore trgovine sta vstopila moška. Od prodajalke sta z grožnjo zahtevala denar. Svojo grožnjo sta podkrepila s pištolo oziroma predmetom, podobnim pištoli. Prodajalka jima je izročila nekaj sto evrov. Po dejanju sta storilca zbežala v smeri centra mesta. Pri dejanju ni bil nihče telesno poškodovan," so sporočili s PU Ljubljana in dodali opis storilcev: eden je star okoli 30 let, visok okoli 180 centimetrov, oblečen je bil v temnejšo bundo, na glavi je imel črno kapo in čez obraz šal; drugi je star okoli 25 let, visok okoli 160 centimetrov, oblečen v temnejšo bundo, na glavi je imel prav tako črno kapo in čez obraz šal temnejših barv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.