Rop v Kranju

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Okoli 21. ure se je v Kranju zgodil rop. Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli, da to sporočijo.
Oglej si celoten članek

Okoli 21. ure je neznanec oropal salon na Jelenčevi ulici v Kranju. Policisti so ugotovili, da je v salon vstopil neznani moški, visok okoli 180 centimetrov, močnejše postave, star med 25 in 35 let. Uslužbenki je zagrozil s pištolo in od nje zahteval denar. Uslužbenka mu je denar izročila, nakar je moški stekel iz salona neznano kam. V ropu ni bil nihče poškodovan.

Vse, ki bi o ropu karkoli vedeli, policija poziva, naj to sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:26 10. Oktober 2011.

    in se vec ropov bo...

  • 11:29 10. Oktober 2011.

    Kakšen salon? Frizerski, lepotilni, avtomobilski,... Danes je že vsak prodajalnica lahko salon. Ali pa studio! Ker se tako bolj nobl …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.