Rop v Ljubljani

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Včeraj se je v Ljubljani zgodil rop. Storilca policisti še vedno iščejo.
Oglej si celoten članek

Včeraj okrog 17.35 je prišlo do ropa v denarni ustanovi na Cesti v Gameljne v Ljubljani. Storilec je z nekaj sto evri gotovine pobegnil v smeri proti Vodicam, policija ga še išče.

Neznani storilec je vstopil v prostore omenjene denarne ustanove v Ljubljani in z grožnjo, ki jo je podkrepil s pištolo oziroma predmetom, podobnim pištoli, zahteval denar. Zaposlena mu je izročila nekaj sto evrov gotovine, nakar je storilec prostore zapustil v smeri proti Vodicam. Pri omenjenem kaznivem dejanju ni bil poškodovan nihče. 

Rop naj bi izvršil moški, visok okrog 180 centimetrov, močnejše postave, na glavi pa je imel črno kapo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.