Ropal med izhodom

Foto: Žurnal24
Rop. Pobegli zapornik naj bi med prostim izhodom okradel okoli 11 domov na Gorenjskem.
Oglej si celoten članek

Zapornik. Triintridesetletni Vlado Topič naj bi se nezakonitega početja lotil sredi maja, ko se s prostega izhoda ni vrnil v novogoriški zapor, v katerem je prestajal kazen zaradi prav tako premoženjskih prestopkov. “Upam, da obstaja možnost, da bom kdaj spremenil trenutni način življenja,” je dejal tožilcu, ki mu poleg napada na Koželja očita še vsaj 11 vlomov v hiše in stanovanja na Gorenjskem v istem obdobju. Če ga bo sodišče spoznalo za krivega, mu grozi do deset let zapora.

Obtožencu grozi do deset let zaporne kazni.

Pretepel naj bi znanca
Samo Koželj preprodaja drogo. Medtem ko sem bil v zaporu, je z mamili zalagal tudi mojo dobro prijateljico. In ne drži, da bi ga oropali,” se je včeraj zagovarjal Topič, ko so mu na kranjskem sodišču začeli soditi, ker naj bi napadel, pretepel in okradel znanca.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.