Ropanje se mu ni izplačalo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Policisti so prijeli 27-letnega Ljubljančana, ki naj bi vlomil v klet in okradel lastnike ter oropal trgovino.
Oglej si celoten članek

V petek popoldne so policisti zaradi suma storitve kaznivega dejanja tatvine odvzeli prostost 27-letnemu Ljubljančanu. Med preiskovanjem kaznivih dejanj so na policiji ugotovili, da je osumljeni v začetku junija vlomil v klet na Preglovem trgu v Ljubljani. Ukradel je več predmetov in s tem povzročil za okoli 5.000 evrov materialne škode. Del predmetov so mu zasegli in že vrnili lastniku, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Ponovno kradel

Policisti so ugotovili tudi, da je osumljeni 2. julija oropal prodajalno v Novih Fužinah. Po besedah policistov je v torbo zložil več artiklov v vrednosti 330 evrov in se napotil mimo blagajne proti izhodu. Tam sta ga ustavila zaposlena. Ker jima osumljeni ni želel pokazati torbe, sta ga poskušala zadržati, vendar mu je med prerivanjem uspelo pobegniti.

Osumljeni je bil s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.