Ropar grozil s psom

Foto: Žurnal24 Preiskava vseh okoliščin nesreče še traja. (Foto: Anže Petkovšek)
Ropar v Mariboru uslužbencu na bencinskem servisu grozil s psom. V okolici Domžal pa sta dva roparja za grožnjo uporabila pištolo.
Oglej si celoten članek

Ropar je na mariborski bencinski servis prišel okoli 3.20. 42-letni moški je uslužbencu začel groziti z nožem in psom. Iz blagajne je odtujil gotovino in zapustil bencinski servis. Čez nekaj minut so ga na bližnjem parkirišču prijeli varnostniki in ga zadržali do prihoda policistov. Policisti so psa predali azilu za živali, moškega pa pridržali. Zoper moškega bodo podali kazensko ovadbo.

Tarča: železniška postaja
Že včeraj okoli 21.30 pa je bil OKC PU Ljubljana obveščen o ropu v prostorih železniške postaje v okolici Domžal.

Neznana storilca sta vstopila v prostore za zaposlene železniške postaje in od zaposlenega z grožnjo, ki sta jo podkrepila s pištolo oziroma podobnim predmetom, zahtevala gotovino. Iz blagajne sta nato odtujila nekaj sto evrov gotovine in nato peš pobegnila. V dogodku ni bil nihče poškodovan, policisti pa še zbirajo obvestila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.