Ropar grozil z nožem, steklenico

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ljubljanski policisti prijeli mlajšega moškega, ki je osumljen dveh nasilnih ropov.
Oglej si celoten članek

Prvi rop se je zgodil pretekli petek popoldan. 23-letni Ljubljančan je prišel v eno od trgovin v središču Ljubljane. Sprehodil se je mimo delikatese do polic z vinom, kjer je vzel steklenico vina in se napotil proti blagajni. S steklenico je udaril ob steno, steklenica se kljub temu ni razbila. Pristopil je k blagajničarki in zahteval, naj mu izroči denar iz blagajne, kar je tudi storila. Ves čas groženj, je osumljeni nad prodajalko držal steklenico.

Prodajalka se ga ni ustrašila

Na nov rop se je podal v nedeljo dopoldan. Takrat je  v trgovini, prav tako v središču Ljubljane, odšel do pulta s kruhom, tam je pograbil nož, dolg okoli 40  centimetrov. Z nožem je zamahnil proti prodajalki in zahteval, naj stopi do blagajne in mu izroči denar, kar pa je prodajalka zavrnila. Osumljeni je sam odprl blagajno in pograbil denar ter odšel iz trgovine.

Skupno je ukradel okoli 600 evrov gotovine. Policisti so v ponedeljek našli 23-letnika in mu odvzeli prostost, preiskovalni sodnik pa je zanj odredil pripor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.