Ropar je bil na begu le nekaj ur

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ropar banke že za zapahi.
Oglej si celoten članek

Ropar, ki je dopoldne oropal v bančno poslovalnico v Solkanu, je bil na begu le nekaj ur. Policistom in kriminalistom je namreč v preiskavi roparja kmalu uspeli identificirati in so ga že nekaj po 17. uri izsledili na območju Tolmina ter mu odvzeli prostost.  

Gre za 32-letnega moškega proti kateremu bodo kriminalisti vložili kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja ropa. Storilec je zamaskiran od uslužbenca zahteval gotovino, zahtevo pa je podkrepil z orožjem.

Policisti drugih podrobnosti v tej fazi predkazenskega postopka javnosti ne morejo posredovati zaradi nadaljnjega interesa kriminalistične preiskave.

V dopoldanskem ropu v bančni poslovalnici v središču mesta sicer ni bil nihče poškodovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:17 17. Marec 2018.

    Ropar je bil na begu le nekaj ur.............temu se reče medicinsko kurativa ! Zakaj ne bi raje uvedli preventivo na …

  • 07:18 17. Marec 2018.

    spracili je spravili

  • 07:17 17. Marec 2018.

    Da bi naši policisti tudi tiste z belimi ovratniki tako hitro spracili za zapahe.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.