Ropar prodajalki grozil s škarjami

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Neznanec je oropal trgovino na Celovški cesti v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Policija je bila v nedeljo ob 19.45 obveščena o ropu trgovine na Celovški cesti v Ljubljani. Neznanec je vstopil v trgovino in šel do blagajne, kjer v tistem trenutku ni bilo nikogar od zaposlenih. Odklenil je predal blagajne in iz nje vzel denar. 

Opazila ga je ena od zaposlenih. Neznani moški se je obrnil proti njej s škarjami v rokah in ji zabrusil, naj da mir. Denar, ki ga je imel v roki, je dal v žep in zapustil trgovino. 

Neznani moški je visok 180 centimetrov, je suhe postave, z urejeno brado in brki. Oblečen je v temno modro bundo s kapuco z "mucko", na glavi je imel črno volneno kapo, obut pa je bil v svetlo rjave čevlje ("piščančke"). 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:22 10. Januar 2017.

    se pa kriminal bolj organizira,to se ne da preprečiti

  • 13:46 9. Januar 2017.

    To je dokaz ,da bi morala policija izvajati preventivno delovanja z obhodi po mestu,da jih ljudje vidijo .............ne samo kadar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.