Ropar ukradel več kot 10.000 evrov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Včeraj popoldan je neznanec oropal banko v Cerkljah na Gorenjskem. Uslužbenki grozil s pištolo, z zajetnim kupom denarja jo je pobrisal neznano kam.
Oglej si celoten članek

V banko v Cerkljah na Gorenjskem  je neznanec vstopil nekaj pred 17. uro včeraj popoldan. Uslužbenki je grozil s pištolo in zahteval denar. Odšel je z nekaj več kot 10.000 evri, v ropu pa nihče ni bil telesno poškodovan.

Ste ga videli?

Policija vse, ki bi karkoli vedeli o ropu, prosi, naj informacije posredujejo na telefonsko številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.

Ropar je bil suhe postave, visok med 185 in 190 centimetri, oblečen je bil v črno jakno s kapuco, ki jo je imel poveznjeno preko glave, na obrazu je imel masko z izrezom za oči. Oblečen je bil v sive hlače in obut v superge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.