Ropar že v rokah policije

Kranjski policisti so prijeli roparja, ki je v petek na kranjski avtobusni postaji napadel moškega.
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti so včeraj okoli 17.30 prijeli in obravnavali 35-letnega Kranjčana, ki je dve uri pred tem na kranjski avtobusni postaji pristopil do oškodovanca in ga zato, da bi si protipravno prilastil denar, napadel.

V ropu je osumljenec uporabil silo in oškodovanca pri tem lažje telesno poškodoval, s kraja pa je po dejanju z denarjem pobegnil, vendar so ga policisti s hitro intervencijo in intenzivnim zbiranjem obvestil kmalu izsledili in mu odvzeli prostost.

S kazensko ovadbo bo osumljenec danes priveden k preiskovalni sodnici pristojnega sodišča. Za kaznivo dejanje se storilec kaznuje z zaporom od enega do desetih let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.